Ingrediente:

  • 200-250 gr. ciuperci feliate
  • 1 ceapă medie tăiată solzișori
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 4 linguri unt
  • 6-8 felii pâine feliată
  • 200 gr. brânză Gouda/ mucegăită/ cașcaval (după preferințe)

 

Mod de preparare:

  1. Încălzește cuptorul la 200°C.
  2. Pe o foaie de copt pune ciupercile și ceapa, în ulei de măsline. Presară puțină sare și piper.
  3. Pune tava în cuptor și lasă-o aproximativ 20 minute.
  4. Într-o tigaie topește untul, la foc mediu.
  5. Așează pe feliile de pâine brânză Gouda rasă, ciupercile, ceapa și din nou brânză Gouda rasă.
  6. Presară sare, piper și pune cealalte felii de pâine.
  7. Presează sandwich-urile ușor
  8. În untul topit din tigaie pune un sandwich pentru 5 secunde, apoi ușor întoarce-l pe cealaltă parte. Repetă timp de 2 minute până când pâinea prinde o culoare aurie-maronie.
  9. Repetă cu fiecare sandwich.

Poftă bună!

gouda-mushroom-onion-grilled-cheese-1new

gouda-mushroom-onion-grilled-cheese-2new

gouda-mushroom-onion-grilled-cheese-3new

 

gouda-mushroom-onion-grilled-cheese-5new