Ingrediente:
- 200-250 gr. ciuperci feliate
- 1 ceapă medie tăiată solzișori
- 2 linguri ulei de măsline
- sare
- piper
- 4 linguri unt
- 6-8 felii pâine feliată
- 200 gr. brânză Gouda/ mucegăită/ cașcaval (după preferințe)
Mod de preparare:
- Încălzește cuptorul la 200°C.
- Pe o foaie de copt pune ciupercile și ceapa, în ulei de măsline. Presară puțină sare și piper.
- Pune tava în cuptor și lasă-o aproximativ 20 minute.
- Într-o tigaie topește untul, la foc mediu.
- Așează pe feliile de pâine brânză Gouda rasă, ciupercile, ceapa și din nou brânză Gouda rasă.
- Presară sare, piper și pune cealalte felii de pâine.
- Presează sandwich-urile ușor
- În untul topit din tigaie pune un sandwich pentru 5 secunde, apoi ușor întoarce-l pe cealaltă parte. Repetă timp de 2 minute până când pâinea prinde o culoare aurie-maronie.
- Repetă cu fiecare sandwich.
Poftă bună!