- 1 kg piet de curcan dezosat
- 3 lingurițe muștar
- 2 lingurițe oțet balsamic
- 3 lingurițe condimente (oregano, rosemarin, busuioc, etc)
- 2 lingurițe pudră usturoi
- 1 linguriță sare
- 3 lingurițe ulei de măsline
- 1 linguriță paprika
- 1 linguriță piper negru
- 1 lingură făină
- 1 cub vegetal (vegeta)
Mod de preparare:
- Încălzește cuptorul la 180°C;
- Spală și curăță bine pieptul de curcan, apoi lasă-l la scurs;
- Pune toate ingredinetele într-un bol și amestecă-le până se omogenizează;
- Pune curcanul în bol și lasă-l la marinat peste noapte;
- Așezați curcanul într-o tavă de copt (dacă este necesar puneți și o hârtie de copt în tavă);
- Lasă pieptul de curcan la cuptor timp de 45 minute, apoi încă 14 minute la 77°C;
- Scoate tava din cuptor și las-o la răcit pentru câteva minute.