Ingrediente:roasted_turkey_breast_mainimage3

  • 1 kg piet de curcan dezosat
  • 3 lingurițe muștar
  • 2 lingurițe oțet balsamic
  • 3 lingurițe condimente (oregano, rosemarin, busuioc, etc)
  • 2 lingurițe pudră usturoi
  • 1 linguriță sare
  • 3 lingurițe ulei de măsline
  • 1 linguriță paprika
  • 1 linguriță piper negru
  • 1 lingură făină
  • 1 cub vegetal (vegeta)

 

Mod de preparare:

  1. Încălzește cuptorul la 180°C;
  2. Spală și curăță bine pieptul de curcan, apoi lasă-l la scurs;
  3. Pune toate ingredinetele într-un bol și amestecă-le până se omogenizează;
  4. Pune curcanul în bol și lasă-l la marinat peste noapte;
  5. Așezați curcanul într-o tavă de copt (dacă este necesar puneți și o hârtie de copt în tavă);
  6. Lasă pieptul de curcan la cuptor timp de 45 minute, apoi încă 14 minute la 77°C;
  7. Scoate tava din cuptor și las-o la răcit pentru câteva minute.

roasted_turkey_breast_mainimage

roasted_turkey_breast_mainimage2

roasted_turkey_breast_step2

Categories: Uncategorized