Dacă deţinătorii cardului de fidelitate PRONTO care folosesc transportul public în comun din București, primesc o sancțiune pentru o călătorie fără bilet, aceasta va fi decontată de către SC PRONTO MOBILE SRL, pentru sprijinirea mobilității, sub următoarele condiții:

  1. Dacă sunt posesori ai cardului de fidelitate;
  2. Dacă au plătit amenda în termen de 24 ore de la emiterea sancțiunii
  3. Dacă sunt clienții noștri fideli, respectiv dacă au făcut orice cumpărături cu cardul de fidelitate PRONTO  în ultimele 7 zile în valoare de cel puțin  100 Lei sau 300 lei lunar;
  4. Decontarea procesului  verbal de amendă, se face prin alimentarea cardului de fidelitate cu suma egală cu valoarea amenzii plătită în 24 ore.

Pentru a putea beneficia de  campanie clientul trebuie să urmărească  trei pași simpli:

  1. Procesul verbal și un act de identitate se trimit pe adresa de mail fidelitate@prontomobile.ro (format foto uzual sau .pdf).
  2. După ce procesul verbal și fidelitatea vor fi confirmate de către Pronto Mobile SRL, contul clientului (bonus) va fi alimentat cu contravaloarea amenzii, sumă ce poate fi folosită la cumpărături.
  3. În maxim 7 zile clientul este rugat să prezinte la oricare magazin PRONTO procesul verbal în original, un act de identitate valabil și cardul de fidelitate, în caz contrar nu va mai beneficia de aceeași facilitate timp de 30 zile.

PRONTO își rezervă dreptul de a refuza decontarea sancțiunii, dacă acest lucru contravine legilor în vigoare sau reprezintă un abuz (exemplu: mai mult de 30 incidente lunar pentru un client).

3.6. Cardurile sunt emise de SC PRONTO MOBILE SRL și sunt valabile exclusiv în magazinele PRONTO! Lista actualizată și informațiile detaliate despre magazinele PRONTO sunt disponibile la adresa: www.prontomobile.ro/magazine