Ingrediente:Dark-Chocolate-Raspberry-Pie-Bars-by-deliciouslysprinkled.com_.jpg

  1. O jumătate pachet unt nesărat
  2. ½ cană de zahăr brun
  3. ¼ linguriță de sare
  4. 1 cană de fulgi de ciocolată
  5. 1 cană de fulgi de ciocolată neagră
  6. 1 cană de lapte condensat
  7. ¾ cană zmeură

Preparare:

  • Încălzește cuptorul la 350 grade si unge tava de copt cu foarte puțin ulei ca să nu se lipească.
  • Într-un bol mare, folosind un mixer, freacă untul până devine cremos. Adaugă în bol zahărul brun, făina, sarea și continuă să amesteci până devine fărâmicios.
  • Pune 1 ¾ din aluat în tavă. Lasă tava la copt pentru 10-13 minute, până prinde o culoare aurie.
  • Între timp, pune laptele condensat într-o craticioară pentru sos, la foc mic, și adaugă fulgii de ciocolată. Lasă laptele pe foc până se topesc fulgii de ciocolată și se omogenizează.
  • Scoate tava din cuptor și toarnă crema de ciocolată peste aluatul fierbinte.
  • Ornează cu zmeură și fulgi de ciocolată și pune tava la cuptor pentru înca 20-30 minute.

 

Poftă bună!

 

Dark-Chocolate-Raspberry-Pie-Bars-recipe-1-of-3

Categories: Uncategorized