- O jumătate pachet unt nesărat
- ½ cană de zahăr brun
- ¼ linguriță de sare
- 1 cană de fulgi de ciocolată
- 1 cană de fulgi de ciocolată neagră
- 1 cană de lapte condensat
- ¾ cană zmeură
Preparare:
- Încălzește cuptorul la 350 grade si unge tava de copt cu foarte puțin ulei ca să nu se lipească.
- Într-un bol mare, folosind un mixer, freacă untul până devine cremos. Adaugă în bol zahărul brun, făina, sarea și continuă să amesteci până devine fărâmicios.
- Pune 1 ¾ din aluat în tavă. Lasă tava la copt pentru 10-13 minute, până prinde o culoare aurie.
- Între timp, pune laptele condensat într-o craticioară pentru sos, la foc mic, și adaugă fulgii de ciocolată. Lasă laptele pe foc până se topesc fulgii de ciocolată și se omogenizează.
- Scoate tava din cuptor și toarnă crema de ciocolată peste aluatul fierbinte.
- Ornează cu zmeură și fulgi de ciocolată și pune tava la cuptor pentru înca 20-30 minute.
Poftă bună!