Ingrediente:
Crusta:
- ¾ cană de biscuiți (graham sau de casă) fărâmițați
- 1 lingură zahăr brun
- 3 linguri unt nesărat
Umplutura:
- 340 gr cremă de brânză ( la temperatura camerei)
- ½ cană zahăr granulat
- ¼ cană smântână
- 3 lingură zeamă de lămâie
- 3 ouă
- 1 lingură esență de vanilie
- 1 lingură coajă lămâie rasă
Topping:
- Coacăze
- Zmeură
- Felii de lamiae
Mod de preparare:
- Într-un bol pune biscuiții fărâmițați, zahărul brun și untul și amestecă-le bine.
- Pune un cm din amestec, în fiecare cupă de hârtie de copt brioșe și pune-le la frigider.
- Încălzește cuptorul la 180 grade.
- Într-un mixer pune crema de brânză și zahărul și amestecă-le. Adaugă smântâna și coaja de lămâie rasă și amestecă din nou. Adaugă un ou și amestecă compoziția, procedează la fel pentru toate cele 3 ouă.
- Scoate cupele de brioșe din frigider și pune-le în tava de copt brioșe.
- Umple cupele cu compoziția din brânză.
- Lasă la cuptor pentru aproximativ 20-25 minute.
- Scoate brioșele din tavă și lasă-le să se răcească.
- Ornează cu felii de lămâie, zmeură și cocăze.
- Lasă prăjiturelele la frigider pentru aproximativ 2 ore.
Poftă bună!