Compoziție roșie:
- 8 linugurite de unt topit
- 1 cană de zahăr
- 1 linguriță extract de vanilie
- ¼ cana pudra de cacao
- 1 linguriță colorant roșu pentru mâncare
- 2 ouă
- 300 gr. aprox. făină
Crema de brânză:
- 200-250 gr. cremă de brânză dulce
- ¼ cana de zahăr
- 1 ou
- ½ linguriță extract de vanilie
Încălzește cuptorul la 350g și unge cu unt o tavă ( am folosit una din sticlă)
Adaugă untul topit într-un bol mare și pune zahărul, vanilia, pudra de cacao, sarea, colorantul și amestecă. Bate ouăle în mixul de cacao. Amestecă și adaugă mixul peste făină, până se combină. Toarnă compoziția în tava de copt și păstrează 1/3 pentru a pune deasupra cremei de brânză.
Amestecă crema de brânză. zahărul, ouăle și esența de vanilie într-un bol mediu. Pune crema de brânză peste compoziția din tavă.Acoperă crema de brânză cu compoziția rămasă din primul bol.
Lasă tava la cuptor pentru aproximativ 30 minute.
Poftă bună!