Nutella Cheesecake Chocolate Cookie Cups

cupcake

Ingrediente

Nutella_Chocolate_Cookie_Cups4

Cupe de prajitură cu ciocolată

3/4 cupa de unt (la temperatura camerei)

1 cupă zahăr

1 ou

1 linguriță de esență de vanilie

1/2 cupă cacao

1 linguriță de bicarbonat

2 lingurițe de amidon

Nutella Cheesecake

280 gr cremă de brânză (la temperatura camerei)

2 cupe de zahăr pudră

2 cups powdered sugar

1 linguriță de esență de vanilie

3/4 cupe de Nutella

zmeură sau căpșuni pt ornat.

Preparare

1. Încălziți cuptorul la 350 grade si puneti o tava cu forme pentru briose.

2. Amestecați untul, cacaoa, 1 lingurița de bicarbonat, cele 2 lingurițe de amidon și zahărul 5-7 minute până devine cremos.

3. Adăugați esența de vanilie peste ou și amestecați până se îmbină.

5. Faceți biluțe din aproximativ 2 linguri de aluat. Apasați aluatul pe fundul formei până se rudica aluatul in exterior.

6. Coaceți pentru aproximativ  10-12 minute.

7. Indepărtați tava din cuptor și lăsați-o 5 minute să se raceasca putin. Centrul fiecărei brioșă ar trebuie să scadă un pic în timp ce se răcește, dar în cazul în care nu este scobitura suficient de adâncă pentru a adăuga umplutura, folosiți coada unei linguri de lemn pentru a apăsa centrul în jos.

8. După ce s-au răcit, faceți umplutura. Amestecați crema de brânză, zahărul pudră, vanilia și Nutella până la omogenizare.

9. Umpleți brioșele cu cremă.
10. Ornați cu zmeură, căpșuni sau alte fructe, în funcție de preferințe.
11. Băgați la frigider.

Poftă bună!

Nutella_Chocolate_Cookie_Cups1
Categories: Uncategorized