Ingrediente:
- 15-20 ardei iuți mai mari
- 400-450 gr. cârnați ușori, nu foarte grași
- 300-350 gr. cremă de brânză
- jumătate de cană de brânză rasă sau cașcaval, după preferințe
- 400 gr. bacon feliat și tăiat în două
Mod de preparare:
- Taie ardeiul pe mijloc, cât să-l poți umple sau, dacă este mare, il poți tăia în două jumătăți;
- Într-un bol de dimensiuni medii, amestecă crema de brânză și cașcavalul ras;
- Taie în bucățele foarte mici cârnații și pune-i în bolul cu brânză și amestecă;
- Umple ardeii iuți cu compoziția din bol și invelește-I în bacon;
- Încălzește cuptorul la 190 grade;
- Pune ardeii umpluți într-o tavă unsă cu puțin unt;
- Lasă tava în cuptor pentru 30-40 minute, până când prinde culoare bacon-ul.
Poftă bună!