Ingrediente:Easy-Jalapeno-Poppers2.jpg

 

  • 15-20 ardei iuți mai mari
  • 400-450 gr. cârnați ușori, nu foarte grași
  • 300-350 gr. cremă de brânză
  • jumătate de cană de brânză rasă sau cașcaval, după preferințe
  • 400 gr. bacon feliat și tăiat în două

 

 

Mod de preparare:

  1. Taie ardeiul pe mijloc, cât să-l poți umple sau, dacă este mare, il poți tăia în două jumătăți;
  2. Într-un bol de dimensiuni medii, amestecă crema de brânză și cașcavalul ras;
  3. Taie în bucățele foarte mici cârnații și pune-i în bolul cu brânză și amestecă;
  4. Umple ardeii iuți cu compoziția din bol și invelește-I în bacon;
  5. Încălzește cuptorul la 190 grade;
  6. Pune ardeii umpluți într-o tavă unsă cu puțin unt;
  7. Lasă tava în cuptor pentru 30-40 minute, până când prinde culoare bacon-ul.

 

Poftă bună!

Easy-Jalapeno-Poppers.jpg

Categories: Aperitive