Ingrediente:mini-lemon-cheesecake-1

Crusta:

  • ¾ cană de biscuiți (graham sau de casă) fărâmițați
  • 1 lingură zahăr brun
  • 3 linguri unt nesărat

Umplutura:

  • 340 gr cremă de brânză ( la temperatura camerei)
  • ½ cană zahăr granulat
  • ¼ cană smântână
  • 3 lingură zeamă de lămâie
  • 3 ouă
  • 1 lingură esență de vanilie
  • 1 lingură coajă lămâie rasă

Topping:

  • Coacăze
  • Zmeură
  • Felii de lamiae

Mod de preparare:

  1. Într-un bol  pune biscuiții fărâmițați, zahărul brun și untul și amestecă-le bine.
  2. Pune un cm din amestec,  în fiecare cupă de hârtie de copt brioșe și pune-le la frigider.
  3. Încălzește cuptorul la 180 grade.
  4. Într-un mixer pune crema de brânză și zahărul și amestecă-le. Adaugă smântâna și coaja de lămâie rasă și amestecă din nou. Adaugă un ou și amestecă compoziția, procedează la fel pentru toate cele 3 ouă.
  5. Scoate cupele de brioșe din frigider și pune-le în tava de copt brioșe.
  6. Umple cupele cu compoziția din brânză.
  7. Lasă la cuptor pentru aproximativ 20-25 minute.
  8. Scoate brioșele din tavă și lasă-le să se răcească.
  9. Ornează cu felii de lămâie, zmeură și cocăze.
  10. Lasă prăjiturelele la frigider pentru aproximativ 2 ore.

Poftă bună!

mini-lemon-cheesecake-4

Categories: Uncategorized