Pronto Express este expertul în proximitate, având cea mai extinsă rețea de magazine aflate în franciza Carrefour Express din România.

Misiunea noastră este să aducem de casele bucureștenilor aproape tot ceea ce au cu adevărat nevoie și să îi servim repede și bine. Toate cele 15 magazine Pronto Express sunt situate în București. Peste 10.000 de clienți ne trec zilnic pragul pentru că știu că la noi găsesc cea mai bună selecție din produsele și serviciile de care au nevoie și pentru că le facem viața mai ușoară.

Promisiunea noastră de valoare este timpul: clienții noștri pot găsi aproape tot ce au nevoie în magazinele noastre în maxim 3 minute, putând astfel să se bucure de mai mult timp de calitate, adică să iubească, să creeze, să viseze!

Pentru clienții noștri am ales parteneriatul cu grupul Carrefour, lider în România pe Emotional Branding Index (360 Insights) cu peste 10.000 de magazine în 34 țări, pentru a putea oferi calitate la un preț corect. În magazinele noastre găsiți mărcile de top din fiecare categorie alimentară sau nealimentară, dar și mărcile proprii Carrefour. Ne folosim profesionalismul pentru a ne integra în comunitățile locale din care facem parte, oferind cel mai înalt standard de calitate posibil pentru produsele și serviciile noastre. Magazinele noastre one-stop-shop sunt proiectate astfel încât să răspundă în mod expres cerințelor bucureștenilor. Fie că este vorba de cea mai bună cafea, patiserie proaspătă sau plata facturilor pentru aproape orice utilitate, serviciile noastre aduc plusul de valoare necesar unui client pentru care timpul costă bani.

Pe o piață în care firmele cu capital străin câștigă tot mai mult teren, anul trecut trecând de 50%, Pronto Express, o rețea 100% românească a reușit o creștere accelerată, în numai 3 ani trecând de break-even și atingând o cifră de afaceri de peste 6.000.000 euro.

Clienții Pronto Express câștigă timp și calitate. Pentru clienții noștri facem tot ce stă în puterea noastră.